Konferens & Event

På Bjärka-Säby anordnar vi konferenser- och eventspaket utformade efter just era behov. Önskas aktiviteter och arrangemang i samband med konferenserna skräddarsyr vi dessa så att de på bästa sätt anpassas till era egna önskemål.

Vi erbjuder möjligheten till konferens i enskildhet då hela Gamla Slottet eller Magasinet står till enbart ert förfogande.

Välkomna till Bjärka-Säby!

Våra lokaler

Gamla slottet

Två mil söder om Linköping vid Rengens strand och omgiven av den vackra östgötska naturen ligger Gamla Slottet, Bjärka-Säby. Många är högtiderna som firats mellan dess murade stenväggar. Husets atmosfär och den unika miljön garanterar en annorlunda och minnesvärd konferens.

Hälsa era gäster välkomna på den vackert inramade slottsplanen, på terrassen med utsikt över Rengen eller framför brasan i Spiselsalen.

Intag middagen i en sal från 1600-talet som rymmer 79 gäster. Matsalen med sina kalkputsade väggar och vackra utsikt över sjön Rengen ger den rätta stämningen för middagen.

På tredje våningen i Gamla Slottets danssal och sällskapsrum dukar vi upp för konferens 20-60 personer, ni väljer själv möblering. För- och eftermiddagskaffe serveras i biblioteket.

Huset erbjuder även möjlighet till övernattning, ett totalkoncept som kan bli ditt bästa minne och en alldeles speciell konferens. Välkommen till Bjärka-Säby!

Våra lokaler

Magasinet

På en liten höjd, inbäddad i den vackra östgötska naturen tronar Magasinet, gediget byggt 1884.

Här kan mellan 60 och 250 middags- eller konferensgäster njuta av dess rustika elegans i en annorlunda och historisk miljö.

En konferens- eller festmiddag på Magasinet garanterar ”det där lilla extra”: kontrasten mellan det dukade bordet med sina vita dukar och Magasinets rustikt eleganta träväggar med sina vackra välvda fönster. Nutid och dåtid som möts för att bilda det unika.

Katedralen

Bjärka-Säby har en höskulle utöver det vanliga. Byggt 1875.

Här kan man överraska med den alldeles speciella mingel- eller showlokalen eller den annorlunda middagssalen för många gäster.

Vi kan erbjuda en unik lokal med ”det där lilla extra”.

Boende

Det finns möjlighet till övernattning för 42 gäster – 27 på Gamla Slottet och 15 i Gästflygeln. Rummen är fräscha och trivsamt möblerade. Skulle man behöva fler bäddar finns flera möjligheter i närområdet, vi erbjuder också en privat brudsvit. Parkeringen ligger mitt emot Gamla Slottet. Önskar man transport till och från kyrka kan vi hjälpa till att förmedla detta.

Aktiviteter

Vi skräddarsyr event och aktiviteter efter era önskemål, kontakta oss för mer information.